Bestill time online - klikk her

 

 

kunde, navn

MEDISINSKE HUDBEHANDLINGER

 • MICRONEEDLING

  1.900,00 kr

  Microneedle ansees for å være en av de sikreste behandlingsmetodene for hudbehandling ved å øke produsjonen av kollagen uten å skade det beskyttende hudlaget. Kliniske studier viser at profesjonell microneedling er mer effektivt enn mange maskinelle behandlinger som lasersliping av huden, dermabrasion og kjemiske peelinger og er like effektiv som IPL, CO2 laser til å stimulere kollagen- og elastinproduksjonen og dermed utviske rynker og jevne ut arr.

  Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til å gjenskape hudens tidligere tykkelse, forbedrer hudens struktur og virker utglattende på rynker, fine linjer, hudbristninger og andre hudforstyrrelser, minsker pigmentering, gjør tynn hud litt tykkere, forminsker ulike typer arr og minimerer sprengte blodkar.
  Anbefales som en kur på minimum 5-6 ganger. Kur gir prisreduksjon.
  Pristillegg for hals kr 300,- og kr 300,- for decolleté (bryst).
  Pris på behandling av kropp og hodebunn på forespørsel."

  Book nå
 • KJEMISK PEELING

  1.290,00 kr

  Kjemisk peeling er behandling ved bruk av ulike syrer. Syrene blir penslet på huden og virker i noen minutter. Ulike syrer og virketid ut i fra hva slags problem vi jobber med. Her behandles akne, fine linjer, pigmenteringer, store porer, tørr hud arr etc. Vi kombinerer ofte med andre behandlingsformer for best resultat.


  Book nå
 • OBAGI STIMULATION PEEL

  1.590,00 kr

  "Kosmetisk sykepleie hudfornyelse.
  En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker collagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. En peel gjør ikke huden tynnere. En peel vil øke hudens egen evne til å fornye seg, og huden vil produsere mer kollagen og elastin, som gjør at huden ser yngre ut og friskere ut.

  Obagi Stimulation peel: Rens, peel, prepping, peel og serum (Varighet 30 min) "

  Book nå
 • PRODUKTSALG

  0,00 kr

  Her kan du booke deg tid til kjøp av produkter. På den måten hagrvigiod tid til å finne de riktigtige prsouktene for din hud og dens tilstand

  Book nå
 • GREEN PEEL CLASSIC

  2.500,00 kr

  Green Peel® Classic – Dette er den opprinnelige Green Peel® og den dypeste av de tre utgavene.
  Total hudfornyelse på 5 dager brukt i over 50 år i over 50 land. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Denne behandlingen har bevist at det er mulig å behandle konkrete hudproblem for hele kroppen – en trygg og ektremt effektiv måte ved hjelp av hudens egne rersuser.

  Rett etter behandlingen er huden rød og varm. Dagen etter er huden roligere, men stam. 3 og 4 dagen skiftes huden ut ved å flasse. NB! Ikke alle har synlig flassing, men optimal hudforbedring oppnås uansett.
  Inkludert i prisen en oppbyggende etterbehandling etter 5-6 dager på 60 min. Spesial tilpassede hjemme produkter etter behandlingen må brukes.

  Total hudfornyelse!
  2 timer a 60min med 5-6 dagers mellomrom + kjøp av 3 hjemme produkter 1950,-
  Tilsammen 4450,-

  1) HERBAL CARE LOTION 200ml Kr 430,-
  2) SPECIAL CARE/ SPECIAL REGULATING CARE 125ml Kr 990,-
  3) BLEMISH BALM 30ml Kr 530,-

  Book nå
 • GREEN PEEL CLASSIC ETTERBEHANDLING

  0,00 kr

  Utføres 5/6. dag etter Green Peel Classic.

  Book nå
 • GREEN PEEL FRESH UP

  1.200,00 kr

  Green Peel® Fresh Up – mykeste urtepeelingen populært kalt “Party Peel”. Optimal glødende hud samtidig en ideell forebyggelse av aldring og tap av spenst. Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

  Book nå
 • GREEN PEEL ENERGY

  1.400,00 kr

  Green Peel® Energy – Dette er en dypere variant som holder det den lover. En skikkelig energibombe med synlige resultater på minimum av tid. Perfekt for de som ønsker en kraftigere antiage og forbedring av konkrete hudproblem.
  Alle hudens funksjoner, som svekkes med årene, blir stimulert opp. Urtepeelingen har samme ph som huden og stripper derfor ikke hudbarrieren, men styrker den.
  Ideel som en intensiv anti-rynke behandling 4-6 ganger i året eller 2-3 etter hverandre som kur.

  Peelingen er ideell som tilvenning til den dypeste behandlingen. Energy gir umiddelbar effekt uten å begrense hverdagen. Samme dag føles huden rød og varm, men ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. 60 min

  Book nå
 • GREEN PEEL EXPRESS

  900,00 kr

  Green Peel® Fresh Up Express – perfekt når man ønsker en strålende hud til spesielle anledninger. 30 min

  Book nå
 • GREEN PEEL MANN

  1.400,00 kr

  En effektiv behandling tilpasset manns hud, som gir huden spenst, energi og balanse!
  Samtidig gjør den underverker på store porer og uren hud.
  Sensitive kunder som ikke tåler kjemisk peel og syrebehandlinger er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og faktisk styrker huden.

  En rask, barsk og effektiv ansiktsbehandling! 60min

  Anbefales : Barbering bør gjøres dagen før behandlingen.

  Book nå
 • GREEN PEEL UNGDOM

  990,00 kr

  En supereffektiv dyprens som tilpasses din hud.
  Den tar bare 40 min og huden får en så flott glød rett etter behandling – slik at du kan gå rett tilbake til skolen eller andre gjøremål. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på ujevn hudfarge, overflate talg, nupper og urenheter.

  Book nå
 • GREEN PEEL ØYEBEHANDLING

  690,00 kr

  GREEN PEEL øyebehandling motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Behandlingen drenerer og minsker vannsamling ved å øke mikro-sirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet uten irritasjon.
  Effektiv behandling mot poser, tørre og slappe øyelokk.
  Fjerner spor av tretthet og etterlater en behagelig følelse av velvære.
  En behandling mange spanderer på seg etter farging av vipper og bryn.

  Book nå
 • ZO SKIN BRIGHTENING

  1.990,00 kr

  - Ujevn hudtone, hyperpigmentert hud, alle hudtyper, anti-age -

  The Ultimate Red Carpet Treatment- er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde!
  Ansiktsmassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag. 90min

  Book nå
 • ZO BLEMISH & OIL CONTROL TREATMENT

  1.890,00 kr

  - Fet og uren hud, rosacea, anti-age -

  Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har hatt tilstoppede porer og kviser.
  En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansiktsmassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitiv hud og kviser.
  Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. 90min

  Book nå
 • ZO HYDRATION TREATMENT

  1.690,00 kr

  - Tørr, dehydrert og sensitiv hud, anti-age -

  Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forbygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjennoppretter fuktbalansen umiddelbart.
  Ansiktsmassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud. 60min

  Book nå
 • ZO CLEAR UP

  1.290,00 kr

  - Fet og uren hud, rosacea -

  Dyprens!
  Effektivisering av den klassiske dyprensen.
  Ekstra eksfoliering og aktiviserende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader. 60min

  Book nå
 • ZO EXPRESS BRIGHTENING

  990,00 kr

  - Ujevn hudtone, hyperpigmentert hud, alle hudtyper, anti-age -

  Umiddelbar oppfriskning!
  Cinderella Treatment- for deg som trenger umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden.
  Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden ny glød. 30min

  Book nå
 • ZO EXPRESS HYDRATION

  890,00 kr

  - Tørr, dehydrert og sensitivisert hud -

  Lindring og hydrering!
  SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud.
  Fuktbalansen gjennopprettes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig. 30min

  Book nå
 • MESOTERAPI

  2.500,00 kr

  💙DEN ULTIMATE PARTYBEHANDLINGEN💙

  Mesoterapi som tilfører huden din akkurat det din hud trenger! Her lager vi skreddersydde cocktails som «stemples» inn i huden med en beholder som har tynne gullnåler. Vi blander løsninger med vitaminer, mineraler og vekstfaktorer med fuktfiller og rynkereduserende medikament. Dette gir huden din:

  fuktighet
  redusert porestørrelse
  reduksjon i de små linjene (også øyne)
  leppeplump
  umiddelbar glød
  jevnere hudtone
  redusert svette

  Dette er behandlinger som virkelig har tatt av! Og det er nok på grunn av de fantastiske resultatene! Og de kommer umiddelbart etter behandling! Den tar kun 30 minutter og det er null «nedetid». 💙
  Her benyttes korte nåler eller Easy Touchbeholder med gullnåler.
  Pris fra kr 2500,- - 4500,-

  Book nå
 • KOSMETISK SYKEPLEIEKONSULTASJON

  0,00 kr

  Hudanalyse og vurdering utført av kosmetisk sykepleier

  Book nå
 • OBAGI SIGNATURBEHANDLING

  1.890,00 kr

  "Peel med etterfølgende fukt eller antiage maske: Rens, peel, prepping, serum og maske.

  En peel forbedrer hudens kvalitet, det vil si øker collagenet og de elastiske fibrene i selve lærhuden. Dette gir huden et yngre og friskere preg, reduserer rynker, arr og pigmentflekker. En peel gjør ikke huden tynnere. En peel vil øke hudens egen evne til å fornye seg, og huden vil produsere mer kollagen og elastin, som gjør at huden ser yngre ut og friskere ut.

  OBAGI (peel som kan gi lett rødhet i huden, flasser ikke. Anbefalt å kjøre 4-5 stk etter hverandre 1 gang pr måned for optimal effekt)"

  Book nå